NOWFORUM 2016

AMSTERDAM SPREKERS

Tijdens deze unieke bijeenkomst presenteren zowel ServiceNow executives als klanten hun visie over de kracht van een toekomst waarin service centraal staat.

Ontmoet de meest innovatieve business en IT‑leiders in de branche en leer hoe u ServiceNow kunt gebruiken om enorme operationele verbeteringen aan te brengen in uw organisatie.

EXECUTIVE KEYNOTE PRESENTERS

NowForum Speaker Headshot Dave Wright

DAVE WRIGHT

CHIEF STRATEGY OFFICER
SERVICENOW

Dave Wright kwam in 2011 in dienst bij ServiceNow als hoofd strategie. Voor zijn komst naar ServiceNow bracht hij meer dan zes jaar door bij VMware als adjunct‑directeur technische diensten voor de EMEA‑regio. Daarvoor gaf Wright leiding aan de technische afdeling voor Noord‑ en Zuid‑Europa bij Mercury Interactive en had hij verschillende hogere technische en marketing functies bij Peregrine Systems. Wright heeft ook voor Boole & Babbage en Candle Services gewerkt (later overgenomen door IBM).

NowForum Speaker Headshot Karel Van Der Poel

KAREL VAN DER POEL

GENERAL MANAGER PERFORMANCE ANALYTICS & REPORTING
SERVICENOW

Karel van der Poel startte zijn carrière in de jaren ’90 als softwareontwikkelaar bij Prolin Software, de ontwikkelaar van Prolin IT Service Manager. Na de overname van Prolin door HP werd hij de product manager voor het nieuwe product: HP ServiceDesk. Hij vervolgende zijn carrière als medeoprichter van GorillaPark, een Europese business incubator een early stageFonds voor technologie start‑ups in Europa. Als VP of Strategy was hij verantwoordelijk voor de beleggingsstrategien van het fonds.

In 2004 keerde hij terug naar enterprise software als CEO en oprichter van Mirror42, een cloud‑based business intelligence bedrijf dat zich richtte op KPI management en executive dashboards voor Service Management en CRM‑processen. In 2013 werd Mirror42 overgenomen door ServiceNow. Vandaag de dag is Karel VP en GM van de Business Management Products Portfolio: Performance Analytics, Project Portfolio Management, Financial Management en Vendor and Asset Management.

 

JAN DE CLIPPELEER

HE GLOBAL SERVICES OPERATIONS MANAGER
AGFA

YVONNE KUBBINGA

HOOFD ICT OPERATIE
PLUS RETAIL

JOANNEKE VAN DER GEER

PMO EN PORTFOLIO LEAD
EDSN

REINOUD MARTENS

SERVICE MANAGER AND PLANNING OFFICER
CERN

SEBASTIAAN LAURIJSSE

DIRECTOR RnD IT DESIGN ENGINEERING SERVICES
NXP SEMICONDUCTORS

MENNO NOBEL

DIRECTOR BUSINESS DEVELOPMENT
THALES

JOZEPH VERBON

PROGRAMMA MANAGER
GEMEENTE AMSTERDAM