Pytanie o staż
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-23-2024 04:16 AM
Dzień dobry 🙂
Za tydzień kończę roczny staż i zastanawiam się co robić dalej. Na stażu głównie robiłam zadania z Javy (implementacja kodu, testy z JUnit5, Mockito, Postman, Docker itp., MySQL, Maven, Hibernate, SpringBoot), ale również trochę działałam z ServiceNow jako developer- praca z Incydentami, Problemami, Change, ServiceRequest, skryptowanie z JavaScript.
W pracy chcą żebym została, nawet zgadzają się żebym pracowała z Polski (wracam do kraju w grudniu), ale jako że to jest włoska firma i wszystko jest po włosko-angielsku, to po roku mam już trochę dosyć tego poplątania z pomieszaniem i chciałabym jednak pracować z Polakami. I tu pytanie- czy kojarzycie jakieś firmy w których organizowane sa staże (lub zatrudniają juniorów) na ServiceNow developera znającego też conieco Javę? Chciałabym to jakoś połączyć, skoro już mam podstawy w obydwu rzeczach.
Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi gdzie słać CV 😉
Pozdrawiam, Maja
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2024 06:32 AM - edited 09-23-2024 06:34 AM
Hej Maja,
polecam Ci Guidevision Polska, gdzie mozesz porozmawiac o pracy jako Servicenow Junior Technical Consultant - napisz do katarzyna.opoka@guidevision.pl
Kuba
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2024 11:58 PM
Dziękuję! 🙂